vorige keer

Alle ingestuurde foto’s
Van deze onvergetelijke dag

Afgelopen jaren stonden de eerste mensen bij het krieken van de dag al klaar om klokslag vijf uur met stevige pas de “Zak te Voet” aan te vangen. Lopend op de Brilletjesdijk kwam de zon langzaam op en kondigde een mooie warme dag zich aan. Op de Valdijk werd men opgewacht door de boswachter van Natuurmonumenten die iets vertelde over dit mooie heggengebied. Daarna liep men tussen de heggen richting Nisse om op een luwe plek aan de rand van een veld verrast te worden door onze verhalenverteller. Met zijn bijzondere vertellingen nam hij ons mee in een mooie fantasiewereld.

Toen door naar de kerk van Nisse waar mensen van de Zeeuwse Muziekschool ons trakteerden op klassieke klanken. Heerlijke muziek waarmee zij deze historische ruimte vulden. Over het dorpsplein gingen we aan de andere kant het dorp w eer uit de polder in en via de Paardenkerkhofwegeling naar een volgende act aan de voet van de Notenboomdijk. Dit keer de enthousiaste acteurs van de Jeugdtheaterschool Zeeland, die met “iets anders verpakt maar niet gek” een mooie boodschap brachten.

Op de Oudekamersedijk, een gedenkplaats voor vroeg overleden kinderen, stonden twee dichters. Zij weten met woorden kleur en verbeelding te brengen aan ogenschijnlijk eenvoudige dingen. Tenslotte worden we op de Valdijk opgewacht door een Zeeuwse muzikant welke “Jewannes van der Linde” weer tot leven bracht.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om tickets te kopen voor Zak Te Voet editie 2025

Sorry

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je aan te melden voor Zak Te Voet 2024.